Casete luminoase alucobond

Casete luminoase alucobond

Casetele luminoase sunt cea mai cautata forma de publicitate, ele contin de obicei numele brand-ului , logo-ul / sigla firmei respective, fiind primul lucru pe care-l vad potentialii clienti cand va viziteaza.
 
Casetele sunt de diferite dimensiuni, forme, illuminate din interior sau fara iluminare, culori si decoratiuni.
 
Casetele luminoase / firmele luminoase sunt astfel concepute incat sa poata fi accesibile oricarui buget. Astfel clientii nostrii pot alege ceea ce ii reprezinta
 
Caseta luminoasa din dibond / aluconond – reprezinta  o rezistenta superioara si se preteaza foarte bine la iluminari partiale.Dibond-ul este un material compozit, opac , prezinta o rezistenta superioara si se preteaza foarte bine la iluminari partiale
 
Confectionare firmei luminoase din dibond / alucobond:
 
  • se face prin debitarea sau frezarea la CNC  a placilor de aluminiu compozit a literelor / formelor ce trebuie sa lumineze .
  • iluminarea se face cu  module led cu alimentare continuua
  • pentru o lumina uniforma pe suprafata debitata, pe interiorul casetei de dibond se aplica o placa de plexiglas. Optional se poate opta pentru o volumetrie suplimentare de 10 – 15mm, realizata din plexiglas decupat CNC laser, pentru a obtine un efect vizual deosebit.
 

DORITI SA DISCUTAM? COMPLETATI FORMULARUL SI VA VOM CONTACTA CAT SE POATE DE REPEDE.