Polish faruri

Polish faruri

In ultimii ani, majoritatea producatorilor de autoturisme au optat pentru inlocuirea materialului din care sunt facute farurile; daca in urma cu cativa ani acestea erau fabricate din sticla, acum ele sunt facute din plastic. 
 
Plasticul se deterioreaza ( ingalbenesc)  in timp din cauza intemperiilor, a razelor UV , a solutiilor cu care sunt curatate.
 
Ceea ce este mai neplacut decat aspectul este faptul ca acestea isi pierd claritatea si proprietatile de difuzare a luminii scad; astfel cu siguranta ati observant pe timpul noptii ca farurile nu mai lumineaza cum trebuie.
 
Solutia pentru cele de mai sus este un polish profesional, facut cu meticulozitate de echipa noastra. Polishul se face in mai multe etape:
 
 • slefuirea lor cu hartie abraziva – urcand gradual de la 600 la 3000( in functie de gradul de degradare al farului)
 • polisharea cu paste special concepute pentru faruri
 • curatarea, in urma acestor operatiuni farurilor vor arata ca noi, recapatandu-si  luminozitatea si claritatea, dar pentru ca acest lucru sa dureze  recomadam  montarea foliei de protectie.
 

DORITI SA DISCUTAM? COMPLETATI FORMULARUL SI VA VOM CONTACTA CAT SE POATE DE REPEDE.

  Adaugă aici textul pentru subtitlu

  Autocolantul este un material din pvc autoadeziv printabil rezistent la umiditate si uv.
  Print-ul se realizeaza de regula in policromie pe o singura fata. Prin print pe autocolant se pot transmite mesaje grafice si text de dimensiuni mari si cu o foarte buna eficienta prin aplicarea autocolantului pe diverse suporturi, atat indoor cat si outdoor: automobile, bannere, panouri publicitare, vitrine, standuri, casete luminoase, diferite semne, decorari de vitrine, expuneri diverse. Pentru o mai buna rezistenta in timp autocolantul printat se poate lamina: laminare mata sau lucioasa. Aplicatiile autocolantului sunt: • colantare auto • colantare geamuri , vitrine • colantari vitrine • standuri expozitionale • panouri publicitare din forex, aluminiu,lemn

  DORITI SA DISCUTAM? COMPLETATI FORMULARUL SI VA VOM CONTACTA CAT SE POATE DE REPEDE.