Folie geamuri

Folie geamuri aUTO

Daunele cauzate de razele UV se cumulează deoarece ele pătrund în straturile mai adânci, astfel cauzează îmbtrânirea pielii şi apare cancerul de piele fără să dea vre-un semn vizibil. Studiile au demonstrat că la acele persoane care conduc mult, apariţia cancerului de piele este mai probabilă pe partea stângă a corpului, deoarece este mai expusă razelor UV chiar şi prin geamul maşinii.
De ce să riscaţi când vă puteţi proteja foarte ușor? Foliile auto LLumar blochează peste 99% din razele UV. Din acest motiv ele sunt recomandate de către Fundaţia Americană a Cancerului de Piele şi de către Fundaţia Britanică a Pielii ca şi unelte eficiente de prevenire
Aplicarea foliei pe geamurile autovehiculelor trebuie să fie în conformitate cu O.U.G nr. 195/2004 privind circulaţia pe drumurile publice, respectiv să fie conformă cu Regulamentul nr. 43 CEE-ONU sau în conformitate cu Directiva 92/22 CEE cu modificările ulterioare.
 Foliile aplicate pe geamuri trebuie să fie certificate şi marcate corespunzător, iar aplicarea acestora este permisă numai în ateliere autorizate, in acest sens , atelierul nostru este autorizat R.A.R in baza autorizatiei nr. 378 / 6.04.2012- acest lucru putand fi verificat pe site-ul R.A.R , in cazul aplicării foliei într-un atelier autorizat, se va elibera un certificat de conformitate.
Cu ajutorul foliilor LLumar, călătoria devine mai plăcută, familia ta va fi protejată de razele dăunătoare ale UV şi de căldura soarelui.
Foliile auto LLumar sunt fabricate în conformitate cu cele mai ridicate cerinţe, sunt recunoscute pentru calitatea lor deosebită, stabilitatea culorilor şi a stratului antizgâriere deosebit de durabil. Sarcina lor este de a proteja investiţiile şi persoanele dragi, de a asigura condiţii de călătorie cât mai plăcute.
Vara, interiorul maşinii se poate încălzi considerabil, dar există soluţie!
Foliile LLumar pot soluţiona aceste probleme. Pot reduce temperatura interioară chiar şi cu 16°C. Foliile auto LLumar filtrează 99% din razele UV, reducând decolorarea interiorului maşinii şi riscul apariţiei bolilor, cum ar fi cancerul de piele. Foliile auto colorate reduc lumina orbitoare și previn obosirea ochilor.
Beneficii folii auto Llumar:
  • respinge peste 99% din radiatiile UV ;
  • retine lumina si creste confortul la volan, reducand efectul de orbire de la farurile masinilor din spate;
  • reduce semnificativ caldura (pana la 78%) si stralucirea in interiorul masinii;
  • nu scade vizibilitatea pe timp de noapte;
  • previne decolorarea interiorului;
  • folia auto filtreaza cantitatea cea mai daunatoare a caldurii solare;
  • creste eficienta instalatiei de aer conditionat;
  • protejeaza impotriva indiscretiei si a hotilor;
  • retine cioburile in caz de accident;
  • dupa aplicarea de folie auto omologata obiectele din interior (telefoane, genti) nu mai sunt o prada usoara pentru raufacatori.                          

DORITI SA DISCUTAM? COMPLETATI FORMULARUL SI VA VOM CONTACTA CAT SE POATE DE REPEDE.