Window Graphics

Window Graphics

Este un autocolant PVC cu perforaţii, principala sa caracteristica este aceea ca persoanele aflate în spatele foliei pot să vadă prin ea (se poate astfel utiliza la reclama pe autoturisme, autobuze, magazine, supermarketuri, depozite) si ca permite trecerea luminii prin geam.
Se aplică pe suprafeţe plane, rigide şi transparente (sticlă, acril, policarbonat etc.), asigurând aceeaşi vizibilitate din interior spre exterior, dar şi o imagine printată bună, privită dinspre exterior către interior.
Window Graphics este o folie autocolanta pentru geamuri, cu grafica vizibila din afara, care va ajuta sa va personalizati si semnalizati vitrina sau autovehiculul intr-un mod elegant. Avantajul acestui tip de autocolant este ca nu obstructioneaza decat intr-un grad redus vizibilitatea din interiorul cladirii.
Autocolantele pentru geam sunt printate la calitate foarte mare, putand fi realizate imagini complexe si detaliate pe suprafete intinse.
Printurile pe autocolante geam (window graphics) spre diferente de autocolantele standard permit trecerea luminii prin geam. De asemenea privitorii din interiorul unei cladiri pot vedea foarte bine prin autocolantul window graphics in afara. Insa din afara se vede printul pe window graphics, nu direct in interior
Window graphics aplicat pe geamurile unor sedii: banci, magazine, sedii firme, etc.
Window graphics aplicat pe geamurile unor autoturisme sau autobuze permitand pasagerilor sa vada prin geamuri nestingheriti.
Window graphics aplicat pe orice suprafata transparenta.

DORITI SA DISCUTAM? COMPLETATI FORMULARUL SI VA VOM CONTACTA CAT SE POATE DE REPEDE.