Print UV pe textile

Print UV pe textile

Printul textil reprezinta solutia ideala si cea mai noua optiune, in materie de marketing.
Printurile UV  realizate pe materiale textile, reprezinta solutia ideala pentru imprimarile de mari dimensiuni. Materialele textile pe care se poate folosi printul UV sunt: backlit-ul,  blackout-ul textil, samba sau  stretch.  Toate aceste materiale prezinta caracteristici importante, care mentin calitatea imaginii printate, timp indelungat. In acelasi timp, atunci cand vorbim despre un print UV, realizat pe materiale textile, reproducerea imaginii de inalta calitate este esentiala.
Backlitul textil este un material de culoare alba, care nu se cuteaza, fiind rezistent la sifonare si foarte usor. Acesta este confectionat 100%  din poliester, motiv pentru care poate fi transportat usor si ulterior asezat fara nicio urma de cuta
Blackout-ul textil este un material de buna calitate, rezistent la sifonare, de culoare alba, confectionat 100%, din poliester. Acesta este rezistent la actiunea factorilor externi, deteriorarea acestuia fiind greu de realizat.
Samba face parte din categoria acelor materiale textile care nu intretin arderea. In plus, aceasta nu se sifoneaza, motiv pentru care poate fi transportata cu usurinta. Acest material de intinde perfect in cadrul de aluminiu. Samba reda imaginea foarte clar, fiind de culoare alba si beneficiaza de o buna planeitate si opacitate. Aceasta se poate folosi pentru casete luminoase, bannere de interior  si draperii personalizate
Printre principalele caracteristici ale stretch-ului, se afla usoara sa elasticitate, datorita careia acesta se intinde usor si nu se sifoneaza. De asemenea, stretch-ul ofera o reproducere de inalta calitate a imaginii, este de culoare alba, 100% poliester si se regaseste adesea in diversele standuri expozitionale.
 

DORITI SA DISCUTAM? COMPLETATI FORMULARUL SI VA VOM CONTACTA CAT SE POATE DE REPEDE.