Inscriptionari utilaje

Inscriptionari utilaje

Prin intermediul inscriptionarii / colantarii  utilajelor firmei  puteti transmite numeroase mesaje:  logo-uri sau diferite  motto-uri  reprezentative ale firmei gata sa atraga atentia asupra vreunui serviciu/ produs.
Impactul asupra publicului este mult mai mare fata de alte metode de publicitate, deoarece ofera publicitate permanenta fara costuri suplimentare prin simpla prezenta a autovehiculului in trafic.
Autocolantele folosite pot fi: lucioase, mate, reflectorizante
        Exista 3 tipuri principale de inscriptionari:
– Autocolantul decupat pe contur : acest lucru facandu-se la cutter plotter ( maxim 3 culori): sigle, adrese, texte, logo-uri simple .
Pentru vizibilitate  pe timpul noptii se poate folosi  autocolant reflectorizant – este o folie cu caracteristici de refractie a luminii ,
– Autocolant printat : realizarea lui se face  in policromie pe o singura fata, folosind vopsele rezistente la UV( colantarea se poate face partial sau full) . Prin printarea autocolantului nu mai suntem ingraditi  de numarulu culorilor folosite, putand printa orice grafica dorita( imagini, logo-uri complicate, sigle complexe,
Autocolantul printat poate fi laminat sau  nelaminat.
Pentru o durata de viata mai mare a culorilor, recomandam laminarea autocolantului printa, durata de viata a culorilor fiind pana la 5 ani, pe cand un material printat nelaminat, culorile vor rezista in jur de un an.
– Autocolant printat+ cutterare : autocolantul printat se taie la cutter plotter pe contur sau forma dorita

DORITI SA DISCUTAM? COMPLETATI FORMULARUL SI VA VOM CONTACTA CAT SE POATE DE REPEDE.