Folie protectie solara

Folie protectie solara

Folia solara poate  reduce costurile încălzirii şi răcirii prin respingerea căldurii exterioare, respectiv reţinerea căldurii interioare. Aproximativ 30% din facturile de utilităţi reprezintă pierderi sau acumulări de căldură prin geamurile netratate.
Folia solara – vara scade temperatura din interior cu aproximativ 5°C si reflecta pana la 80% din radiatia solara, iarna creste izolatia termica a geamului cu 30%, astfel reduce costurile necesare incalzirii. Creste eficienta instalatiei de aer conditionat, reducand costurile de energie electrica
Foliile solare sunt dotate cu un strat de protectie impotriva razelor ultraviolete, care filtreaza 99,9% din razele daunatoare. O folie solara cladiri reduce lumina orbitoare cu pana la 87% , facand mai usor privitul la televizor sau lucrul pe computer.
Folia pentru  protectie solara ajută la reducerea temperaturii în locuință, spatiu de lucru, reducerea luminii orbitoare şi asigură protecţie familiei dumneavoastră împotriva razelor dăunătoare sau în caz de spargere reţine cioburile de sticlă.
Razele UVA trec prin geamurile obişnuite, cauzează pagube obiectelor expuse, ochiului uman, duce la îmbătrânirea pielii sau poate cauza chiar şi cancer de piele.
Foliile de protecţie UV sunt destinate filtrării razelor periculoase.  Datorită grosimii de ordinul micronilor şi a transparenţei excelente, foliile asigură o vizibilitate plăcută fără a permite pătrunderea razelor dăunătoare .
Foliile  pentru protecţie UV sunt recomandate şi de către dermatologi ca un produs pentru prevenirea bolilor de piele, a cancerului de piele sau în caz de sensibilitate solară. Ele sunt recomandate de către Fundaţia cancerului de Piele şi de către Fundaţia Britanică a Pielii..
Avantajele aplicării foliilor solare:
  • economisirea energiei
  • confort şi condiţii mai plăcute de muncă
  • protecţie UV
  • protecţie împotriva cioburilor
  • design şi aspect
  • creşterea confortului şi a productivităţii
  • reduce amplificarea energiei solare cu peste 87%
  • blocheaza peste 99% din razele UV daunatoare

DORITI SA DISCUTAM? COMPLETATI FORMULARUL SI VA VOM CONTACTA CAT SE POATE DE REPEDE.