Bannere publicitare

By in
Bannere publicitare

Reprezentand o metoda ieftina in ceea ce priveste publicitatea stradala si nu numai, bannerele publicitare sunt de multe ori metoda perfecta cand vine vorba de a crea vizibilitate unui produs,sediu, magazin, etc. Costurile ce implica confectionarea de bannere publicitare sunt foarte mici, iar rezultatele pot aparea destul de rapid. Mai mult decat atat, prin designul modern, clientii pot valorifica la maxim calitatea produselor inserate in banner.

Ce este de fapt, un banner publicitar si cum sa ne alegem materialul portivit?

Bannerul publicitar reprezinta una dintre cele mai vechi forme de publicitate din toata lumea. Bannerul se poate utiliza si la interior; forma lui alungita se preteaza la montarea deasupra unei cai de acces – coridor, intrare, iar ochii celor ce trec se indreapta instinctiv catre el, preluand mesajul afisat. Materialul din care acesta este confectionat se numeste frontlit si se poate gasi in multe tipuri caracterizate de grosimea acestuia si rezistenta cusaturii din care acesta este confectionat. Este drept ca astazi toti dorim forme publcitare cat mai rapide si cat mai ieftine, insa trebuie sa ne gandim putin si la perioada de afisare a acestuia si locul unde va fi montat.

Autostick produce toata gama de materiale publicitare pentru expunere outdoor si indoor, de dimensiuni foarte mari, cu tehnologii proprii de inscriptionare si personalizare. Am investit constant in liniile de productie si detinem echipamente de productie publicitara de ultima generatie. Realizarea mesh-urilor se face pe poliplan de 380 gr/mp in varianta standard si datorita greutatii foarte reduse acestea se preteaza foarte bine pentru mesaje publicitare de dimensiuni foarte mari. Multumita imprimantelor industriale din dotarea liniei de productie precum si a personalului calificat putem livra orice tip de material publicitar outdoor si indoor. Materialele pe care le utilizam sunt conforme cu standardele europene in vigoare, fiind extrem de rezistente la rupere si la schimbarile climatice. Utilizam materiale speciale proiectate sa reziste la temperaturi exterioare extrem de ridicate sau de scazute si inclusiv in medii puternic agresive (de exemplu medii cu salinitate ridicata cum este zona litoralului romanesc).

Avantajele publicitatii realizate prin bannere publicitare stradale este necontestat, printre acestea numarandu-se: gradul ridicat de vizibilitate; imagine foarte buna chiar si la detalii; rezistenta buna a imaginii in timp. Bannerele stradale rezista excelent la actiunea agentilor externi si la intemperii, avand rezultate spectaculoase la preturi minime. Pentru imprimare se folosesc cerneluri profesionale pe baza de solvent sau ecosolvent, care asigura imaginii produse o claritate aparte si o luminozitate de exceptie. Putem realiza bannere de orice dimensiune necesara proiectului dumneavoastra. Ascultam ideile tale si incercam sa iti oferim consultanta si solutiile cele mai viabile, ancorate in tendintele pietei publicitare si in ultimele trenduri. Vrem ca impreuna sa ajungem la cele mai bune rezultate, cu alte cuvinte sa colaboram pentru excelenta. Un atu pe care nu il detine orice agentie de publicitate si cu care noi ne mandrim, este creativitatea unei echipe experimentate. Traducem ideile tale cu usurinta in rezultate palpabile. Functionam ca un intreg, fiecare om din echipa aduce valoare adaugata si contribuie la rezultatul final. Fiecare proiect de advertising este diferit si se traduce printr-o experienta de invatare pentru noi.